Zoeken naar mag ik vandaag

Uw zoekactie voor mag ik vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Hetero 49 jaar Vlaams-Brabant - Galmaarden
Voor deze avond
Wie mag ik deze avond pikpen met condoom ? Ik ben hetero en de vrouw is weg tot morgen. Enkel save !!!!  
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
Bram 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rukdate &........
Hoi, ik ben eigenlijk hetero (1m85, 18 cm, zie foto), maar sporadisch eens zin in 'iets anders'. Mijn voorkeur gaat uit naar een rukdate. Ik kom bij je langs, doe mijn kleren uit en begin met mezelf te spelen terwijl jij hetzelfde doet, als de klik/geilheid toeneemt, kunnen we elkaar eventueel een handje helpen. Pijpen kan eventueel ook, maar hou het graag safe, dus met condoom. Graag max 55j, sportieve look en groot geschapen is een +. Graag reactie met foto (mag anoniem, vooral geïnteresseerd in je body/pik).  

rukdate &........
Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie heeft er nu zin in lekker pijpdate ?regio merksem of schoten
Wie mag ik lekker leegmaken liefst zo diep mogelijk ?u ontvangt of ergens outdoor geen fakers  
Luca 33 jaar Limburg - Lummen
Welke jonge gast mag ik leeg zuigen ?
Welke jonge gast wil zich laten leeg zuigen op mijn werk tussen 18u30 en 20u ? Liefst intiem geschoren…  
Kevin 31 jaar Limburg - Beringen
ervaring gezocht
Bishierige man zoekt iemand die eindelijk wel eens serieus is, ik wik graag veel experimenteren, alles kan, meermaals. Een deftige sexbuddy (goede vrienden) mag ook. reageer MET stats, liefst in de buurt en mijn leeftijd  
Vrouw weet niets 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mijn vrouw mag niet weten dat jij van mij een slet maakt
Is allang een droom van mij om gedomineerd te worden en gebruikt te worden ….  
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10